öron-våldtäkt

Hej hej

Har genomfört första arbetsdagen idag. Gick upp vid 6 och klädde på oss fin byxor samt skjorta, funderar på att komplettera våra outfits imorgon med slips. Aja..Ricardo hämtade oss kl 7:30, då hade vi hunnit käka en super frulle innan också. Ricardo hade tagit sin andra bil idag eftersom hans första bils nummerskylt slutade på 1 fick han inte köra den på måndagar, någon regel gällande föroreningar dom har i Sao Paulo...där av bilbytet. I och med bilbytet slapp vi höra Confronto idag vilket var en lättnad, Jonte hade gillat Confronto. Tog ungefär 30 min till jobbet, fast det inte är nå långt men det är helt crazy trafik här. Det var lite kul och se hur man kör här i Sao Paulo: Ligger man bredvid en lastbil i 100 km/h och den lastbilen börjar preja än, vad gör man då? Jo, man gör som Ricardo och gasar lite mer så man med livet som insats kommer fram lite snabbare... Kombinationen av Ricardos stötdämpare och de utomordentliga vägarna här gjorde att man kände sig som en mörbultad mört när bilen stannade vid kontoret där säkerhetschefen Luciano (100 kg, 1,90 mörk kille i 40 årsåldern med tandstälning) mötte upp oss.

Efter ett antal möten med olika chefer och ansvariga skulle vi få hälsa på alla medarbetare. När vi till slut kommer till en tjej och ska hälsa gör vi som vanligt och tar i hand. Vi blir då tillsagda att om man hälsar på tjejer ska man pussa dem på kinden, så vi blir ombedda att göra om hälsningen. Edvin börjar då med att pussa henne som man ska göra (i luften på sidan om kinden), lika gör jag, men när det sedan är Kristoffers tur vrider han upp huvudet och delar ut en redig smack puss som mer liknade en öron-våldtäkt än en formell hälsning. Tjejen blir lite förvånad men lungnar sig snabbt då Ludde gör som man ska göra när han hälsar. Vi frågar Kristoffers om han visste vad han gjort när tjejen gått....vilket han inte gjorde. Han fick i alla fall ta emot massor av skumma blickar från den utsatta kvinnan resten av dagen. Vi tyckte det va skitkul...det tyckte inte Kristoffers/Våldtäcktsmannen.

Just jag. En av snubbarna som guidade oss idag var sjukt lik den lilla kinesen i "The Hangover"/"Baksmällan" fast med tandställning. Ska försöka fånga killen på bild imorgon så ni får se! (måste vara något slags mode med tandställning på medelålders män här)

Nu regnar det katte och hundar ute och blixten slår ut lamporna från och till. Då det regnar så jävligt bestämde vi oss för att käka på hotellet. Ludde njuter av varmrätten fortfarande och påstår att han inte är värd så god mat! Snart är det efterrätt. Så som killen från rundvanringen hade sagt:

Tudiluuu Motherfuckers Ahhhhhh.

Anthon/Sanchez


Kommentarer
Postat av: The one and only VIktor NYgren

Hörru knubbis du vet ju inte hur en mörbultad mört känner sig? Man måste fiska upp en sån först och det vet jag att du inte har gjort ;) sen tycker jag att du ska ta det lugnt med allt ätande för det verkar inte som om ni gör något annat! haha



säger hej till Ludde också, Hej :D

2009-09-30 @ 17:05:13
Postat av: Anonym

Hörru knubbis du vet ju inte hur en mörbultad mört känner sig? Man måste fiska upp en sån först och det vet jag att du inte har gjort ;) sen tycker jag att du ska ta det lugnt med allt ätande för det verkar inte som om ni gör något annat! haha



säger hej till Ludde också, Hej :D

2009-09-30 @ 17:05:53
Postat av: Björn Söderqvist

visst är de Tahara som är den lilla kinesen? Han är ju as skön!

2009-10-04 @ 16:06:04
Postat av: Anthon Schultz

Jo det är Tahara, sjukt skön snubbe. har du några tips på vad vi ska göra här?

2009-10-05 @ 03:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0