Framme

Efter 21 timmars restid har vi äntligen kommit fram till Sonesta hotel i Sao Paulo. Började bra då ludde och jag lyckades byta till oss platser så vi fick sitta bredvid varanndra, dock var dessa "mitten mitten" så vi bytte bort dessa senare då jag hamnade bredvid en kvinna av en så att säga större storlek. Hon klämde ner sig i stolen på kostnad av att armstöden höll på att ryka, hehe. Ludde kom då med iden att vi skulle försöka byta till oss platser så vi hamnade vid gången... Vilket vi också lyckades med! hurrey...alla fall för mig. Ludde var också nöjd tills han lade märke till att hans ljud till tv:n inte funkade och att han råkat sätta sig bredvid en kille a'la size x2 av den kvinna jag råkade hamna bredvid tidigare.

Efter lite lidande och en otrevlig natt där flygvärdinnor stampade tårna av en lyckades vi ta oss ut ur flygplanet. Det var då vi stötte på nästa problem när vi skulle fylla i "imigrationspapperna". När vi till slut lyckats knepa ihop något lykades så klart Edvin lungen Spaxes i kontrollen där han mötte en yngre version av en elak Péle. När han till slut kom igenom knatade vi vidare för att hitta Ricardo, chaffuören!

Om vi inte haft ont i huvudet och varit trötta av flygresan så lär vi ha fått det när Ricardo drog igång "Confronto", ett lokalt speedmetall band på ljudnivå 1000, allt detta för ludde lyckades klämma ur sig att han gillade hårdrock. Ricardo var i alla fall glad även fast han måste ha spelat ett av det sämsta banden som någonsin lyckats spela in något på en skiva!

Jaja. Nu ör vi i alla fall framme, dock är det glashiss i hotellet och ludde klämde ur sig att han var höjdrädd när vi börja närma oss 8nde våningen...hahaha. han är ute och försöker bearbeta sin höjdrädsla just nu genom att kika över räcket.
Vi bor på 16e våningen.........
Ska väl äta frukost snart, tredje på raken faktiskt sen ska vi väl kolla om vi får gå runt lite här omkring.

Ha're

Anthon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0