ChicoHamburger

Tja....var nyss och käkade på ChicoHamburger med våra nyvunna vänner som arbetar på kontoret där vi är. Ikväll har vi hunnit bestämma att vi på lördag eller söndag eftermiddag ska gå på fotbollsmatch. Ska få följa med Hasomumum, Hasomumus fruga, jorgej, säkert Steven Segal och några till på en match mellan Corinthas och något annat lag som tydligen var "Not so good". Ska bli jäkligt kul. Ska hinna med att köpa fotbollspjucker också för på lördag ska vi vara med och lirar vår första Futibol-match. Kommer säkert inte att vara innen i samban riktigt men vi får väl försöka så gott vi kan, Ludde har sagt att han ska visa hur man spelar riktigt svensk fotboll, vad det nu kan vara?

Vi har för överigt börjat förstå hur alvarlig fotbollen är här. Sao Paulo har tre olika lag man kan välja på, Sao Paulo, Corinthas och Palmeidas, finns också Santos (där Pelé lirade fast det är en bit utanför). Skulle man yttra fel lag framför fel snubbe kan det vara det sista man har sagt. Frågade en av cheferna vilket lag han höll på, Sao Paulo eller Corinthas, glömde nämna Palmeidas vilket jag inte skulle ha gjort. Fick en mördar blick av karln och ett snäsigt svar att han blivit förolämpad. Vet inte riktigt om han skojade eller inte. Han är lite klurig att avläsa nämligen.

Ett annat bra exemple på hur viktig fotbollen är: Var på fotbollsmuseét efter jobbet idag med Hasomumus och hans fru som råkade i luven på varandra när dom skulle förklara för oss viket lag som var bäst. Hon häll på Sao Paulo och han på Santos. Det utbröt en vild portugisisk diskussion som vi inte fattade mycket av men det lät allvarligt. Vi har i alla fall bestämmt oss att inte hålla på något lag då vi helst inte vill ha några fiender här..:D

Nu är det dags att krypa til kojs för imorgon ska vi ut på en tredagars "bussiness trip".

Ha're tills nästa gång.

Den allmänna fotbollsarenan där Corinthas lirar. 


Grabbarna framför arenan....

//Anthon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0