Warren Buffet och Skurt

Todo bem (allt bra)

Vi är så jävla trött på power points nu, dess utom är hälften av alla lika. Vi har nog sett den sydamrikanska kartan 40 ggr och fått det brasilianska BNP beskrivit för oss 140. Men jag antar att dom gör det för att ta hand om oss så det är bara att le och tyckat att det är skitkul. 

Har förövrigt träffat Warren Buffet idag. En säljare som tydligen var jävligt säker...enligt honom själv. Han hade lite svår engelska att förstå så det blev jobbigt när han ställde svåra frågor. Visste vi inte riktigt vad han frågade efter, (något med diskmedel tror vi) men vi löste det ändå, fan va bra vi är! Hans polare skulle i alla fall koppla upp sin dator och köra presentation efter honom när det blev en lite rolig grej. Snubben råkade ha sin mail framme när han satte på projektorn och i hans inkorg råkade det ligga ett litet mail från Mr Hugh Heffner/ lekpojken med lite medlemsinformation. Vi tyckte detta var sjukt roligt men artiga som vi är höll vi masken...nästan.

När vi sedan följde med världens bästa säljare til hans kontor hittade vi en till kille som såg jävligt skön ut. Han var nämligen sjukt lik Skurt, dockan från det traditionella barnprogrammet. Ja, annars har vi inte gjort så mycket idag, lyssnat på ppp:s. Jo! vi har hunnit badat lite också. Tydligen är vi dom enda som har använt poolen som vi gör,(hoppar, skriker och härjar i allmänhet) sedan hotellet öppnade för två pr sedan.

Vi har också bestämt att vi ska införa "Dagens Kristoffers" här på bloggen eftersom han har gjort/sagt minst en kul grej varenda dag sen vi kom... några exempel hittills är:

Kristoffers språk:                                             Översättning:
Which team has the best cheerleader     =          Vilket lag har den bästa hejjaklacken
Oh, the dirt is very FRÄN                      =          Oh jorden är FRÄN (jorden är röd här)

En annan grej är när vi andra sittter i bilenoch pratar svenska och gör om engelska ord till svenska för att dom andra i bilen inte ska förstå råkar Kristoffers vända på det. Han ska säga att han tror att någon vill få till det när han slänger runt och säger...hoppas man "Get to it". Det blev ganska tyst i bilen efter.

Aja klockan åtta blir vi hämtade, och då ska vi käka.

Ha´re gött allesammans!

Anthon


Kommentarer
Postat av: King of Triumph

Hälsa Warren och ta för tusan en autograf.....och nr till hans bankkonto......glöm aldrig....rätt som det är kommer en ovärderlig PP som är nyckeln till framgång...häpp...take care buddies.

2009-10-02 @ 00:38:29
URL: http://aslbinbrazil.blogg.se/
Postat av: fam schultz

ja du, ni verkar ha haft det roligt och coolt de där med Hugh Heffner :D aa nu ska jag, mamma, pappa, philip, farmor, lina och elias äta hemma hos lina :) synd att du inte kunde va me tihihihihi.. skojja bara! :)

2009-10-02 @ 17:17:43
Postat av: amanda

ja du, ni verkar ha roligt iaf och coolt de där med hugh heffner :) aja nu ska jag, mamma, pappa, philip, farmor, lina och elias äta hemma hos lina, synd att d inte kunde va me thihihihi... skojja bara! :) ha re bra! :D

2009-10-02 @ 17:21:51
Postat av: King of Triumph

akta muggen............det sviiiiiider...hehe

2009-10-02 @ 18:32:40
URL: http://aslbinbrazil.blogg.se/
Postat av: kristoffers

hah vafan sa sa jag ju inte alls!! :D -.-

2009-10-08 @ 02:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0