Strand-hang

Vi sitter nu och chillar pa jobbet efter en skon lang-helg pa stranden i Praia Grande. Detta har hant:

11/10:
Vi blev upphamtade av Ronaldo typ klockan bajs-tidigt pa morgonen och akte till praia grande, det var mulet och vi sov en hel del. Brakade lite med vagorna i havet. Fick uppleva tarm-peeling nar vagen skoljde upp sand dit solen aldrig lyser. Anthon trodde inte att solen tog nar det var mulet, men motsatsen bevisades ganska snart. Anthon sag ut som en nykokt krabba.

12/10:
Fint vader hela dagen och det var tur att vi smorde in oss ordentligt innan vi gav oss ivag. Jag fick skavsar pa pungen efter allt brakande med vagorna och saltvattnet gjorde inte det hela skonare. Snacka om mp3. 
Tydligen var Anthon och Edvin bra pa att bodysurfa, det var inte jag. Har inte riktig koll pa det dar med att flyta, slutade oftast med att man fick stryk av vagorna och skrapades efter botten nagra meter innan man kom upp och skoljdes av en likadan vag, och proceduren upprepas. 
Pa kvallen gick jag och Anthon ut och sprang en svang efter stranden, samtidigt som de andra gick for att spela volleyboll med ronaldo. 
Nar vi kommer tillbaka har E och K slutat spela volleyboll och agnar sig at mer samhallsorienterade aktiviteter, umgas med lokalbefolkningen och pimplar lite bira. Grabbarna verkade ha laget under kontroll nar vi gick darifran for att ta en dusch.
30 minuter senare nar vi kommer tillbaka till volleyboll plan mots vi av en ap-rak edvin och en mysigt lullig kristoffers. Ronaldo antydde da att edvin kan ha fatt i sig lite val mkt ol for att fa komma in pa restauranger. Amnet var inte uppe for diskussion valdigt lange da vi sag en valdigt glad och vinglig edvin susa rakt in i betongmuren som gar langs hela stranden.
En exotisk fagel bestamde sig for att latta lite pa trycket som ett tyskt bombplan pa anthons renaste troja. Sa vi lara ga tillbaka till lagenheten en gang till for att dels byta troja pa anthon och dels for att hamta pengar. Vi tyckte det var bast att lamna E pa stranden, med hans nyfunna brasilianska vanner.
15 minuter efter det nar vi an en gang atervander till stranden har edvin lyckats fatt tag pa en ukulele och star och sjunger "jag tror jag dejtar en transvestit" (sangen fran talang). det gar bra den forsta versen, men nar han sjunger raden "hon har arslet full av klover" tre ganger pa raken for att han tappat texten bestammer han sig for att fylla ut numret med ett icke sa genomtankt trick, han forsoker sig da pa en frivolt i uppforsbacke, vilket resulterar i ont. Han stjartkraschar ganska rejalt och bestammer sig for att dra av nagra portugisiska svordomar han lart sig nar han val landat. Som tur ar har vi allt pa film ifall han nekar handelsen.

12/10:
Vi vaknade tidigt for att hinna bada lite mer innan vi akte tillbaka till stan. Edvin madde bra, typ. Han minndes dock inte lika mycket som han lovade att han skulle gora natten innan. Vi drack ur nagra kokosnotter och chillade ett tag innan det borjade blasa sa in i helvete. Alla brassar borjade springa i panik bort fran stranden samtidigt sa det blev lite mer kaos an vanligt.  
Nar vi kom tillbaka till sao paulo kakade vi pa subway och korde ghetto-workout (inte anthon).

Lite bilder fran stranden:
Vi hänger lite på stranden
Vi hanger pa stranden



Det var allt for nu. Ha det bra. Om ni inte redan visste det sa saknar jag min lilla fru.
 
Ludvig

Kommentarer
Postat av: gnutt

hehe, varfor har Anteh teee pa sig nar ?

Det ar ju for fan mulet ;L

2009-10-14 @ 17:36:57
Postat av: gnutt

hehe, varfor har Anteh teee pa sig for ?

Det ar ju for fan mulet ;L

2009-10-14 @ 17:37:49
Postat av: Ludd

Anteh ville egentligen ha goretex...

Det var bara 30 grader anda sa vi klarade oss fint aven utan sol.

2009-10-15 @ 13:27:59
URL: http://aslbinbrazil.blogg.se/
Postat av: Gnutteh

haha, anteeeh :)

Han aaalskar goretex.

Men, du skrev om bodysurf. Fan va latt om man har en goretextroja pa sig, du borde skaffa. Fraga Anteh.

2009-10-15 @ 14:33:17
URL: http://mminusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0