BBQ at Osmars house

Hallå hejsan

Efter att ha lirat mycket "soccalot" (som Osmar säger) har vi fått en viss träningsverk. Denna verk botade vi hemma hos Osmar "king" Silva där (Edvin och Kristoffers bor) med en mucho fabuloso BBQ. Har nog aldrig ätit så gott kött och hans fru som kallas "gata" gjorde en utsökt pastarätt som satte pricken över I:t på middagen.För att samanfatta Osmars hem och familj kan man säga: Fullt ös medvetslös! I hemmet bor Osmar, hans fru, Gustavo, 4år som snackar portugiska med oss hela tiden och Alvez 1år som bara chillar stenhårt. Som om inte detta vore nog har de också pappegojan Luis som tydligen skriker hela nätterna säger E och K, två hundar samt en fisk som bor i ett vinglas placerat på tv-bänken. Hur som helst är det fullt ös hela tiden och ett riktigt trevligt hem att besöka.

Efter middagen kollade vi på fotboll ofc, Santos mötte Palmeiras. När vi kollat klart gled vi hem till hotellet igen. I bilen hem somnade Osmar men som tur var det inte han som körde utan hans frus bror. När vi väckte honom och frågade om han var trött fick vi svaret att så inte var fallet: Om man "drinkalot" öl (vilket han gör) så måste man sova för att orka fortsätta "drinkalot". Vi tror att han har helt rätt för han verkar erfaren!

En sak som måste berättas är att det är sjukt kul att se när Edvin bjuder Osmar på snus. Han har snus över hela tänderna och ser ut som en aspepp rättviksraggare.

Det var nog allt för nu. Ska krypa till kojs nu för imorgon är det jobb att sköta, Ludde ligger redan och snarkar!

Sov gott!

Anthon


Kommentarer
Postat av: Klad

Tjalalalalalalala tjalalalalalala eeeeehhheeeooo tjallallalla. Seger!!!!



Brynäs kissade på HV71

2009-10-06 @ 23:47:10
Postat av: Björn Söderqvist

Heter inte den yngsta sonen Caio?

2009-10-14 @ 18:48:05
Postat av: Björn Söderqvist

Heter inte den yngsta sonen Caio?

2009-10-14 @ 18:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0